Creditcards accepteren?

Vergelijk en bespaar 

Wil je creditcards gaan accepteren? Wees slim en vergelijk de verschillende kaartverwerkers zoals EMS, Worldline (PaySquare) en Acapture op service en transactiekosten.

Maak het jezelf dus gemakkelijk: bespaar tijd en betaal niet meer dan nodig is voor het accepteren van creditcards!

Wij zorgen ervoor dat jij een offerte van EMS, Worldline (PaySquare) en Acapture ontvangt

Ondernemers die jou voor gingen:

 

Vergelijken heeft zin.

Gebruik de links hieronder om direct naar het onderdeel te gaan wat jij het belangrijkste vindt. Of loop je ze één voor één even langs.

Een korte kennismaking.

Hier vind je snel wat meer tekst en achtergrond bij de drie kaartverwerkers die wij voor jou vergelijken. Zo kun je een beetje gevoel krijgen bij de mogelijke kaartverwerker van jouw keuze.

European Merchant Services

Consumenten winkelen tegenwoordig waar, wanneer en hoe ze dat willen. Of ze nu in uw winkel staan, thuis zijn of onderweg. Uw klanten verwachten uitgebreide betaalmogelijkheden: naast pin- en creditcardbetalingen worden online betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact en PayPal steeds belangrijker.

 

European Merchant Services speelt in op de wensen van uw klanten en biedt u een eenvoudige totaaloplossing voor al uw betaalvraagstukken. Makkelijk in één keer geregeld, onder één dak.

Naam kaartverwerker

European Merchant Services

Onderdeel van

Joint venture van First Data en ABN AMRO Bank

Vestiging hoofdkantoor

Amsterdam

Nederlandse vestiging

Ja

Beursgenoteerd

Nee

Worldline / PaySquare

Worldline is een snelgroeiende wereldspeler en de Europese marktleider in bedrijfs- en betalingstransactiediensten.

 

Om de ultieme klant- en burgerervaring te leveren, ontwerpt en biedt Worldline innovatieve, verticale end-to-end B2C-oplossingen.

Worldline (inclusief PaySquare)

Naam kaartverwerker

Worldline

Onderdeel van

Brussel (België)

Vestiging hoofdkantoor

Ridderkerk, Utrecht

Nederlandse vestiging

Ja

Beursgenoteerd

Acapture

Acapture is een relatief nieuwe speler op de Europese en Nederlandse markt, maar kan leunen op jarenlange ervaring van haar moeder Payvision. Payvision is een Nederlandse onderneming en verwerkt al meer dan 10 jaar betaalkaart transacties met meerdere vastigingen wereldwijd. ING Bank heeft begin 2018 een belang van 75% genomen in Payvision. Acapture's service kenmerkt zich door een scherpe prijs, bruto uitbetaling en snelle aansluiting. 

Acapture

Naam kaartverwerker

Payvision (75% van de aandelen zijn in handen van ING Bank)

Onderdeel van

Amsterdam

Vestiging hoofdkantoor

Ja

Nederlandse vestiging

Nee

Beursgenoteerd

 
 
 
 
 

Welke betaalmethoden worden ondersteund?

Bekijk hieronder welke betaalmiddelen verwerkt worden door de kaartverwerker. Naast het accepteren van creditcard betalingen, kunnen alle partijen ook PIN betalingen voor jou verwerken.

De belangrijkste manier van elektronisch betalen in Nederland is met 'PIN' (Maestro & V PAY), en MasterCard, VISA en American Express creditcards. Het gebruik van JCB, UnionPay, Diners en Discover creditcards is minder gangbaar.

Worldline

(incl. PaySquare)

BS PAYONE

(B&S Card Services)

'Pinnen'

Maestro ('PIN')

V PAY ('PIN')

Belangrijkste creditcards

MasterCard

VISA

* American Express

* Als ondernemer sluit je een direct contract met American Express. American Express verwerkt de betalingen en betaalt ook rechtstreeks de betalingen aan jou uit. De meeste kaartverwerkers kunnen echter wel de aanvraag voor het accepteren van American Express creditcards voor jou regelen.

Discover

Diners Club

Overige creditcards

JCB

UnionPay

* Acapture kan creditcard betalingen met een Diners, Discover, JCB of UnionPay creditcard nog niet zelf verwerken. Acapture kan wel het contract en de aansluiting voor jou regelen bij een andere kaartverwerker.

Je kunt direct van één of meerdere kaartverwerkers een offerte aanvragen.

Gratis en zonder enige verplichting.

Op welke manier kun je creditcard betalingen accepteren?

Als ondernemer kun je op verschillende manieren creditcards accepteren. Hieronder zie je per kaartverwerker op welke manier jij creditcard betalingen kunt accepteren. Let op: niet alle creditcard merken worden via alle kanalen ondersteund.

Worldline

(incl. PaySquare)

BS PAYONE

(B&S Card Services)

Acceptatie op een betaalautomaat / pinautomaat

CHIP&PIN betaling ('kaart aanwezig)

Contactloos ('kaart aanwezig)

KEYEN ('kaart niet aanwezig)

Bij 'keyen' voer je als ondernemer de verkregen kaartgegevens in op de betaalautomaat zonder dat de klant of de creditcard daarbij aanwezig hoeft te zijn.

 

Let op: de mogelijkheid om te 'keyen' is vaak alleen voorbehouden aan specifieke branches waarbij het vaak voorkomt dat klanten op afstand willen reserveren of bestellen, zoals bloemisterijen, verhuur- en taxibedrijven. Of jij als ondernemer mag keyen, wordt per kaartverwerker bepaald.

Acceptatie via een betaallink

Bij een betaallink krijg je als ondernemer de mogelijkheid van de kaartverwerker om een link of URL aan te maken die jij naar de klant kunt sturen. Bijvoorbeeld in een email of whatsapp bericht. De link leidt de klant door naar een betaalpagina zoals jij die ook kent van het online afrekenen bij een webwinkel. De klant kiest zijn creditcard betaalmethode - bijvoorbeeld MasterCard of VISA - en voert zelf de betaling uit. Voordeel is dat jij geen betaalautomaat nodig hebt en de klant zelf de betaling kan doen op een goed beveiligde web pagina.

Acceptatie via Mail Order-Telephone Order (MOTO)

Bij Mail Order-Telephone Order (MOTO) kun je klanten op afstand laten betalen zonder dat jij een betaalautomaat of pinautomaat nodig hebt. De klant geeft zijn creditcard gegevens aan jou door - bijvoorbeeld per telefoon, fax of (e)mail - en jij voert de betaling uit met goedkeuring van de klant. Jij krijgt van de kaartverwerker toegang tot een goed beveiligde web pagina waar jij de kaartgegevens invoert.

Bij E-commerce acceptatie rekent de klant zelf af met zijn creditcard op een goed beveiligde web pagina. Deze pagina is gekoppeld met jouw online shop of website. Om online creditcard betalingen te accepteren, moet je over een internetkassa beschikken, een soort van internet-betaalautomaat. Deze internetkassa kun je bij de kaartverwerker zelf krijgen of je sluit een apart contract af met een zogeheten Payment Service Provider (internetkassa-leverancier). Let op: niet alle internetkassa-leveranciers hebben een aansluiting met alle kaartverwerkers. Houdt hier rekening bij de keuze voor jouw online kassa.

Acceptatie via E-commerce

Je kunt direct van één of meerdere kaartverwerkers een offerte aanvragen.

Gratis en zonder enige verplichting.

 

Waarom hier nu offertes opvragen?

Bespaart je geld

Vergelijken heeft zin. Je kunt snel te weten komen welke kosten de verschillende kaartverwerkers in rekening brengen voor het accepteren van creditcards. Omdat de kosten vaak een percentage zijn van het transactiebedrag, kan een vergelijking een aardige besparing oplevering.

Bespaart je tijd

Je kunt natuurlijk zelf offertes gaan opvragen maar als je het via ons aanvraagt, bespaar je flink wat tijd. Daarnaast weten de kaartverwerkers - als je het via ons aanvraagt - dat jij aan het vergelijken bent en komen ze met een extra scherp aanbod.

Geen verplichtingen

Wij willen het beter en makkelijker maken voor jou, niet moeilijker. Je vraagt geheel vrijblijvend een of meerdere offertes aan. Je bent tot niets verplicht.

Waarom doen wij wat we doen?

Een bakker houdt van brood bakken. Wij van betalingen.

Klinkt misschien een beetje gek maar zo simpel is het. Wij hebben jarenlang gewerkt voor verschillende betaalproviders in Nederland en betalingsverkeer is gaandeweg onze tweede natuur geworden.

Ontzorgen

In 2012 hebben wij besloten om voor ons zelf te beginnen en onze kennis en ervaring in te zetten voor het helpen en ontzorgen van ondernemers.

 

Wij maken het voor ondernemers zoals jij makkelijk om te de verschillende spelers te vergelijken. Je komt snel te weten wie jou kunnen helpen bij het accepteren van creditcard betalingen. Daarnaast kun je snel en gemakkelijk te weten komen welke kosten zij rekenen per betaling. 

 

Hoe kun je ons bereiken?

+ 31 (0)30 755 5335

Maandag tm vrijdag van 9-17 uur.

PINdeal B.V. (sinds 2012)

KVK nummer 52742393 »

Middenburcht 136

3452 MT Vleuten

Like ons op facebook.

Dat vinden wij dan weer leuk ;-)

  • Facebook - White Circle

© 2017-2020 - Creditcardsaccepteren.nl is een site van PINdeal

PINdeal is een geregistreerde handelsnaam van Fletio Payments Consulting B.V.

KVK nummer 52742393 (sinds 2017) | Alle rechten voorbehouden.